Effectieve oplossing voor waterbehandeling

De EcoGreen productlijn is erop gericht om de beste waterkwaliteit te leveren voor de beste groeiomstandigheden voor de gewassen in tuinbouwkassen en landbouw. Alle oplossingen dragen bij aan een duurzame manier van voedsel produceren tegen lagere kosten. De groene voorbeelden: Natrium verwijderen uit de watercirculatie in de tuinbouwkas, water en meststof besparingen, geen pesticide emissies, telen met nul emissie van water en nutriënten, vermindering nitraat emissie, kweken op effluent water, efficiënte disinfectie, efficiënte voorfiltratie.

Voorbeeld van een EcoGreen installatie voor het zuiveren van water in de tuinbouwkas

De voordelen van EcoGreen

Meer Groeiopbrengst

Meer gewasgroei

Het verwijderen van Na+ op een uiterst efficiënte wijze zorgt voor een rendabel en duurzaam proces.

Ion-selectieve ontzouting

Door de kwaliteit van het bewerkte water kan dit zonder problemen hergebruikt worden, waardoor een waterbesparing van wel 80% bereikt kan worden.

Schoon afvalwater

Het afvalwater bevat na bewerking geen pesticiden meer, waardoor onze oplossingen BZG-gecertificeerd zijn. Het water kan veilig geloosd worden.

Kostenefficiënt

Onze oplossingen zijn erg kostenefficiënt, waardoor u uw investering snel terug heeft verdiend.

Waterbesparing

Waterbesparing

EcoGreen maakt het mogelijk een aanzienlijke waterbesparing te realiseren: tot wel 80%!

Hergebruik

Hergebruik van nutirënten: 80% multivalente nutriënten en 80% micronutriënten

Laag energieverbruik

De EcoGreen oplossingen kennen een zeer laag energieverbruik.

Slim & automatisch

EcoGreen kan via Wi-Fi gecontroleerd worden en doet volledig automatisch zijn werk. U heeft via uw telefoon, tablet of computer altijd inzicht in de systeemstatus.

Neem contact op

Onze EcoGreen oplossingen worden speciaal ontwikkeld voor de tuinbouwsector en leveren naast een hogere groeiopbrengst en een financieel voordeel ook een lagere uitstoot op. Voor iedere EcoGreen case wordt een installatie op maat samengesteld welke perfect aansluit op uw situatie.

Bent u benieuwd naar de oplossingen die Water Future u kan bieden? Meer weten over de mogelijkheden? Neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op voor bijvoorbeeld een kennismakend (advies)gesprek en/of een offerte. Dit doet u door uw contactgegevens achter te laten in het formulier rechts.